...

Psiholog Andrei Tarpan

Coaching Psihologic Online

Coaching Psihologic Online

Ce este coachingul psihologic ?

Coachingul psihologic este o formă de intervenție orientată spre dezvoltarea personală și profesională. Combină elemente din psihologie, consiliere și coaching. Scopul principal este de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele personale și să-și îmbunătățească bunăstarea psihologică.

Programare Coaching Psihologic

payment error
Nu vă putem procesa plata. Vă rugăm să încercați din nou.
status ok
Multumim pentru programarea realizata !
Numarul programarii
calendar ADD iCAL CALENDAR

Distribuie

Informații

Avantaje coaching psihologic online

Accesabilitate: Şedinţele de coaching psihologic online pot fi desfăşurate în confortul propriei locuinţe.

 1. Clarificarea obiectivelor personale și profesionale:
 2. Autocunoaștere crescută:
 3. Îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor:
 4. Reducerea stresului și a anxietății:
 5. Creșterea motivației:
 6. Dezvoltarea abilităților de leadership:
 7. Îmbunătățirea relațiilor interpersonale:
 8. Dezvoltarea rezilienței:
 9. Suport în perioade de tranziție sau criză:
 10. Dezvoltarea unei perspective pozitive:  

Direcții de intervenție în coachingul psihologic:

Coachingul psihologic implică o varietate de direcții de intervenție pentru a ajuta clienții să își atingă obiectivele și să își îmbunătățească bunăstarea psihologică. Mai jos sunt prezentate câteva direcții de intervenție comune în coachingul psihologic:

 1. Clarificarea obiectivelor: Un aspect fundamental al coachingului psihologic este identificarea și clarificarea obiectivelor clienților.
 2. Gestionarea emoțiilor: Psihologul ajută clientul să dezvolte abilități de gestionare a emoțiilor, astfel încât acesta să facă față mai eficient stresului, anxietății și altor reacții emoționale negative.
 3. Gestionarea timpului: Coachul poate oferi strategii și tehnici pentru a ajuta clientul să gestioneze mai eficient timpul și să prioritizeze sarcinile și activitățile.
 4. Autocunoaștere: Coachingul psihologic încurajează clientul să exploreze și să înțeleagă mai bine propriile gânduri, sentimente și comportamente.
 5. Dezvoltarea planului de carieră: Pentru cei interesați de dezvoltarea carierei, coachingul psihologic poate implica elaborarea unui plan de carieră, explorarea oportunităților și luarea deciziilor legate de carieră.
 6. Creșterea motivației: Psihologul sprijină clientul în menținerea și creșterea nivelului de motivație, ajutându-l să identifice motivele profunde pentru care dorește să atingă anumite obiective.
 7. Construirea încrederii și stimei de sine: Coachingul psihologic contribuie la dezvoltarea încrederii și stimei de sine a clientului, ajutându-l să recunoască și să valorifice punctele forte și resursele personale.
 8. Rezolvarea blocajelor și a obiceiurilor negative: Psihologul ajută clientul să identifice și să depășească blocajele sau obiceiurile negative care împiedică progresul și dezvoltarea personală.

Recomandări pentru şedinţele de coaching psihologic online:

 1. Alege un psiholog de încredere: Când cauţi servicii de consiliere psihologica online, asigură-te că alegi un psiholog cu licență și experiență în domeniul sănătății mintale.
 2. Asigură-ţi conexiunea la internet și echipament: Înainte de fiecare sesiune, verifică-ţi conexiunea la internet și asigură-te că dispozitivul tău (calculator, tabletă sau smartphone) funcționează corect. O conexiune stabilă este esențială pentru o sesiune fără probleme.
 3. Găseşte un mediu liniștit și confidențial: Alege un spațiu privat și liniștit pentru sesiunile de consiliere, în care să te simțiți confortabil și în siguranță. Asigură-te că eşti singur și că nu vei fi întrerupt în timpul sesiunii.
 4. Respectă ora de şedinţa online: Fii punctual la ședințele de consiliere online, respectând ora programată. Acest lucru arată respect față de psiholog și îţi permite să beneficiați la maximum de timpul alocat pentru sesiune.
 5. Participă Activ: Implică-te activ în sesiunile de consiliere. Poţi adresa întrebări, poţi discuta despre gânduri și sentimente și poţi explora soluții împreună cu psihologul.
 6. Fii Răbdător: În unele cazuri, progresul în terapie poate necesita timp. Fii răbdător cu tine însuţi și cu procesul de vindecare.

Programare Psiholog

Programare Online – mai simplu și mai rapid ca oricand. Platește cu cardul si bucură-te de servicii psihologice de oriunde ai fi.

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.