...

Psiholog Andrei Tarpan

Despre Andrei Tarpan

Psiholog Brasov

Despre Andrei Tarpan

Despre Andrei Tarpan

Bine te-am găsit! În această pagină vei afla informații despre Andrei Tarpan. Dacă te afli aici, înseamnă că eşti pe punctul de a-mi acorda atenţia ta, lucru pe care îl preţuiesc nespus. Sunt psiholog in Brasov, îmi conduc cariera cu asumare şi din dorinţa de a-i ajuta pe cei din jurul meu. Imi desfășor activitatea ca psiholog online, sunt specializat în psihologie clinica, psihologia muncii și organizationala şi psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale.

Poate te întrebi de ce am decis să mă dedic acestei profesii?

Am făcut-o datorită pasiunii pentru înţelegerea potenţialului uman şi a dorinţei de a găsi soluţii pentru situaţii ce par a fi extrem de dificile, dar şi pentru a ajuta în mod direct şi semnificativ pe cei ce caută asistenta psihologica. Sunt fascinat de complexitatea minţii fiecărei persoane şi de modul în care emoţiile, gândurile şi comportamentele umane impactează experienţa de viaţă a fiecăruia.

Absolvind Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei și având o experienţă educaţională vastă atât în domeniul psihologiei cât şi în cel al pedagogiei, pot oferi suport psihologic pentru mai multe categorii de vârstă, începând cu copii sau adolescenţi şi ajungând la adulţi.

Printr-o abordare individualizată şi respectuoasă, îmi propun în cadrul prezentului Cabinet Psihologic Brasov, să creez un spaţiu sigur pentru toţi clienţii mei. De aceea îmi doresc ca şi tu să te simţi confortabil, iar la finalul întâlnirilor să poţi pleca mulţumit de rezultatul serviciilor pe care le ofer.

Îţi mulţumesc că ai poposit pe pagina mea şi ai alocat puţin timp pentru a mă cunoaşte.

Valori

Recenzii Psiholog Brasov

Programare Psiholog

payment error
Nu vă putem procesa plata. Vă rugăm să încercați din nou.
status ok
Multumim pentru programarea realizata !
Numarul programarii
calendar ADD iCAL CALENDAR

Distribuie

Programare Psiholog

Programare Online – mai simplu și mai rapid ca oricand. Platește cu cardul si bucură-te de servicii psihologice de oriunde ai fi.

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.