...

Psiholog Andrei Tarpan

Consiliere Psihologica Online

Consiliere Psihologica Online

Ce este consilierea psihologica ?

„Consilierea psihologica este o intervenție de scurtă durată sau lungă durată în scopul prevenirii, remedierii sau asistării rezolutive a unor probleme personale (emoționale, cognitive și comportamentale) cu impact individual, familial și socio-prefesional dezorganizator.”

(I. Mitrofan & A.Niță)

Programare Consiliere Psihologica

payment error
Nu vă putem procesa plata. Vă rugăm să încercați din nou.
status ok
Multumim pentru programarea realizata !
Numarul programarii
calendar ADD iCAL CALENDAR

Distribuie

Informații

Avantaje consiliere psihologica online

Accesabilitate: Şedinţele de consiliere psihologica online pot fi desfăşurate în confortul propriei locuinţe.

 1. Flexibilitatea orarului: Programările flexibile, inclusiv în weekend sau înafară orelor de lucru obişnuite pot reprezenta un avantaj semnificativ al serviciilor psihologice online.
 2. Economisirea Timpului și a Banilor: Eliminarea deplasărilor către un cabinet fizic poate economisi timp și bani în transport sau parcare.
 3. Continuarea consilierii: Şedinţele de consiliere psihologica online pot continua chiar dacă te muţi în alt oraş sau călătoreşti, asigurând o continuitate a procesului.
 4. Reducerea anxietăţii sociale: Pentru cei ce se confrunta cu anxietate socială, consilierea online poate fi mai puţin intimidanta decât întâlnirile în cadrul cabinetului.

Directii de interventie în consiliera psihologica:

În consiliere psihologica se folosesc diferite direcții și metode în funcție de nevoile și problemele specifice ale clientului, precum:

 1. Consiliere psihologica individuala: Specialistul (Psiholog Online) vă poate ajuta să întelegeți profund emoțiile gândurile și comportamentele, să dezvoltați abilităti de coping.
 2. Consilierea de cuplu: Încurajează comunicarea deschisă și sinceră între parteneri și oferă instrumente, strategii pentru a îmbunătăți relația partenerilor.
 3. Consilierea pentru managementul stresului și anxietatii: Implică modificări ale stilului de viață sau abordări cognitiv-comportamentale pentru gestionarea emoțiilor.
 4. Consilierea psiho-financiara: combină principiile consilierii psihologice cu expertiza financiară pentru a ajuta oamenii să gestioneze problemele financiare și stresul.

Recomandari pentru sedintele de consiliere psihologica online:

 1. Alege un psiholog de încredere: Când cauţi servicii de consiliere psihologica online, asigură-te că alegi un psiholog cu licență și experiență în domeniul sănătății mintale.
 2. Asigură-ţi conexiunea la internet și echipament: Înainte de fiecare sesiune, verifică-ţi conexiunea la internet și asigură-te că dispozitivul tău (calculator, tabletă sau smartphone) funcționează corect. O conexiune stabilă este esențială pentru o sesiune fără probleme.
 3. Găseşte un mediu liniștit și confidențial: Alege un spațiu privat și liniștit pentru sesiunile de consiliere, în care să te simțiți confortabil și în siguranță. Asigură-te că eşti singur și că nu vei fi întrerupt în timpul sesiunii.
 4. Respectă ora de şedinţa online: Fii punctual la ședințele de consiliere online, respectând ora programată. Acest lucru arată respect față de psiholog și îţi permite să beneficiați la maximum de timpul alocat pentru sesiune.
 5. Participă Activ: Implică-te activ în sesiunile de consiliere. Poţi adresa întrebări, poţi discuta despre gânduri și sentimente și poţi explora soluții împreună cu psihologul.
 6. Fii Răbdător: În unele cazuri, progresul în terapie poate necesita timp. Fii răbdător cu tine însuţi și cu procesul de vindecare.

Programare Psiholog

Programare Online – mai simplu și mai rapid ca oricand. Platește cu cardul si bucură-te de servicii psihologice de oriunde ai fi.

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.